Bimeks'den Ankara'ya Dev Yatırım

BİMEKS Anadoluda peşpeşe açtığı mağazaların ardından Bimeks'in en büyük mağaza konsepti olan Teknoport mağazasını Ankara'da açıyor.

Acity AVM'e açılacak olan Bimeks'in Ankara'daki en büyük mağazası olma ünvanına sahip 'Bimeks Teknoport' geniş ürün yelpazesi, çocuk oyun alanı, cafesi, teknik desteği ve baskı merkezi ile Ankaralıları yepyeni bir teknoloji marketle tanıştıracak. 3 Eylül Cuma günü saat 11.00'de Acity AVM'de gerçekleştirilecek mağaza açılışına, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katılımı beklenen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü
Arif Bayraktar da katılacak. BİMEKS, 141 üründe de ciddi bir indirim gerçekleştireceği açılışla Ankaralılarla buluşacak.
Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar Bimeks'in Ankara'daki 4. ve en büyük mağazası olan Acity AVM'deki açılışıyla beraber güçlerine güç katacağını belirterek şunları söyledi:
"Bimeks olarak Teknoport konseptini Ankara'ya getirmekten, tüketicimize hem daha fazla ürün, hem en taze teknoloji ürünleri en iyi fiyat garantisi ile ve en iyi ödeme seçenekleri ile sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu yıl ilk 6 ayda geçen yılın 6 ayına göre dolar bazında yüzde 40 büyüdük. Türkiye'nin ilk teknoloji marketi olan Bimeks, 2010 yılı itibariyle kendine özgü Franchise sistemi ile büyüme hızına hız katmaya ve yeni projeler, yeni mağazalar ile 20. yılında Türkiye'nin en iyi markası olma yolunda
emin adımlarla büyümesini sürdürmeye devam edecektir".
1990 yılında kurulan BİMEKS bilişim teknolojileri perakendeciliğinde bugün 15 şehirde faaliyete geçirdiği 33 mağaza ve 450 çalışanı ile verdiği danışmanlık ve satış sonrası destek hizmetleriyle Tükiye'nin öncü mağazalarından biridir. AVM içinde kurulan ilk teknoloji market ünvanı alan BİMEKS, Teknoport projeleri ile de Türkiye'de 1997 - 2007 yılları arasında Türkiye'de son 10 yılın en hızlı büyüyen bilişim şirketidir. Perakendecilik konseptini normal ve mega mağazalar olmak üzere iki tip mağaza üzerine
kuran Bimeks, Müşteri trafiğinin yoğun olduğu alışveriş merkezlerinde açılan normal mağazalar, taşınabilir ve bilişim teknolojisi ağırlıklı ürünleri müşteriye sunmaya devam ediyor.
BİMEKS'in internetteki perakende noktası www.bimeks.com.tr, İnternetteki Bimeks, geniş ürün yelpazesi, sürekli güncellenen fiyat ve teknik bilgi içeriği ve güvenli çevrimiçi ticaret alt yapısıyla ev veya ofis ortamından süre sınırsız alışveriş yapma imkânı tanımakta; Bimeks'in hizmet farkını sanal ortamda da yaşatıyor.