Ak Partiden Esnafa Ziyaret

AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, İl Başkanı Av

AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve beraberindeki bir grup partili esnafı dolaşarak referandum hakkında bilgiler verdiler. Anayasa değişikliği konusunda fikir-alış verişinde bulunan AK Parti heyetine vatandaşların ilgi gösterdiği gözlendi.
AK Parti Milletvekili Mahmut Esat Güven, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan referandum ile Türkiye'nin önünün açılacağını söyledi.
AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven; "12 Eylül 2010 tarihinde sandığa gidecek vatandaşların 'evet' diyerek Türkiye'yi karanlıktan aydınlığa taşıyacak. Biz AK Parti olarak Türkiye'nin önünü açmak için çalışmalar yapıyoruz" dedi.
12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referanduma 10 gün kaldığını belirten AK Parti Milletvekili Mahmut Esat Güven; "Referandum çok yaklaştık. Bizde esnafımızı geziyor ve onlardan referandumda 'Evet' oyu kullanmalarını istiyoruz. Bu hepimiz için çok önemli bir anayasa paketidir. Milletimizin selameti de bu anayasa paketine bağlıdır" diye konuştu.
BİZ DARBELERDEN, HUKUKSUZLUKLARDAN BIKTIK
AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, Türkiye'yi darbelerden, hukuksuzluklardan kurtarmak yeni anayasaya ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.
Milletvekili Güven; "Biz darbelerden, hukuksuzluklardan bıktık. Milletimiz de bunlardan bıktı. Umut ediyorum ki önümüzdeki seçim sonrası Türkiye bambaşka bir güne başlayacak ve önünü daha iyi görebilecek. Siz esnafımız da 'evet'oyu kullanarak geleceğimize olumlu katkıda bulunacaksınız Bu AK Parti'nin değil, Türkiye'nin anayasa paketidir. Biz bunu sadece kendimiz için değil herkes için yapıyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven'in sürekli Kars'a olduğuna dikkat çeken esnaf, "Milletvekili sürekli şehirde ilin sorunlarını görüyor. Kars'a yapılan yatırımlarda büyük katkıları var. Esnafa değer verdiği ziyaretinden de anlaşılıyor. Bizde referandumda tam destek vereceğiz" diyerek AK Parti teşkilatının kendilerini ziyaretinden mutlu olduklarını ifade ettiler.