Sındırgı'da Kibariye Rüzgarı

Ünlü sanatçı Kibariye Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde düzenlenen halı festivalinde bir konser verdi

Sındırgı'da Kibariye Rüzgarı
Ünlü sanatçı Kibariye Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde düzenlenen halı festivalinde bir konser verdi. Sempatik sanatçı güzel sesiyle verdiği muhteşem konserde birbirinden güzel şarkılarını hayranları için söyledi.
12. Uluslar arası Sındırgı Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri 3 gün boyunca dolu dolu geçti. Final gecesinde ünlü sanatçı Kibariye sahne alırken gecenin sunuculuğunu şovmen Tarkan Kutlu yaptı. Atatürk Stadyumunda düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı. Konserden önce trap atış müsabakalarında ve halı yarışmasında dereceye girenlere Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul tarafından hediyeleri verildi. Sahnede kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul, festivale katılımları ve ilgilerinden dolayı tüm ilçe halkına ve sponsor kuruluşlara teşekkür etti.
En Güzel Yağcıbedir Halısı yarışmasında dereceye giren 3 halı da Eşmedere köyünden çıktı. Birinciye bin 250 TL, ikinciye bin TL ve üçüncüye 750 TL nakit para ödülü verildi. Hediyelerin verilmesinin ardından Onuncu Yıl Marşı ile birlikte havai fişek gösterisi yapıldı.

KİBARİYE HAYRANLARI COŞTU
Havai fişek gösterisinin ardından sahne alan ünlü sanatçı Kibariye en güzel şarkılarını hayranları için söyledi. Kibariye konsere geç kaldığını belirterek saçını bile yaptıramadığını söyledi. Makyaj bile yapamadım diyen Kibariye, "Biz çocukken annemin bir pudrası vardı onu sürerdi. Ben de geciktiğim için sadece pudra sürebildim saçımı bile yaptıramadım. Sizden özür diliyorum. Ama olsun önemli olan burada görünüşüm değil. Siz dinleyenlerim için önemli olan sesim, değil mi? Ona bir şey olmasın değil mi?" diyerek hayranlarının gönlünü aldı. Sempatik tavırları ve samimi sözleriyle de kendini sevdiren sanatçı şarkılarını söylerken sık sık eşine dönmesi ve ona bakarak şarkılarını okuması dikkatlerden kaçmadı. Konser sırasında Kibariye Sındırgı Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul'u sahneye çağırdı. Kibariye'ye teşekkür eden Başkan Ertuğrul sanatçıya ilçeye has çam kolonyası ile üzeri Atatürk motifi işli Yağcıbedir halısı hediye etti. Sındırgılılar Kibariye konseri ile geç saatlere kadar eğlendi.