Onur'a Güneş koruması

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, 2010 yılının ilk yenilgisini Manisaspor karşısında alan Trabzonspor'da Tekni...


Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, 2010 yılının ilk yenilgisini Manisaspor karşısında alan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, başta kaleci Onur olmak üzere oyuncularına sahip çıktı.
Sürpriz yenilginin, bordo-mavili yönetimde hafta arası yaşanan istifalarla ilgili olmadığını vurgulayan Güneş, saha dışı faktörleri öne çıkararak mazeret aramayacaklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Sahada birçok hata yaptık. Ben de hatalar yaptım. Kazanan takım bozulmaz mantığı ile hareket ettim. Sivasspor maçını farklı kazanan takımda 5-6 futbolcuyu değiştirseydik skor böyle olmayabilirdi. Sonuçta Manisa maçını coşkulu ve arzulu olmadığımız için kaybettik" dedi.

'Herkes hata yapar'
Mağlubiyet üzerine oyuncuları eleştirmenin doğru olmadığına da dikkat çeken Şenol Güneş, "Bir maçta hatalı gol yedi diye kalecimiz Onur'u eleştirmek doğru değil. Genelleme de yapmamak gerek. Kaliteli oyuncularımız var, ancak onlar da hatalar yapabilirler" diye konuştu. Bordo-mavili teknik adam, Engin Baytar'ın iyileştiğini, Glowacki'nin de düzelmek üzere olduğunu sözlerine ekledi.