Hazırlık Maçında Evrenseki Güldü

Futbol Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez uygulanacak olan Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Evrenseki Manavgatspor hazırlık maçında Süper Amatör kümede mücadele eden Manavgat Belediyespor'u 1-0 mağlup etti

Hazırlık Maçında Evrenseki Güldü
Futbol Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez uygulanacak olan Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Evrenseki Manavgatspor hazırlık maçında Süper Amatör kümede mücadele eden Manavgat Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.
2010-2011 Sezonunda Futbol Federasyonu tarafından ilk kez uygulanacak olan Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele edecek olan Evrenseki Manavgatspor ile Süper Amatör kümede mücadele eden Manavgat Belediyespor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Evrenseki sahasında gerçekleştirilen hazırlık maçında her iki takımda lige hazır bir görüntü çizerken karşılaşmayı Evrenseki Manavgatspor ilk yarının 37'nci dakikasında Hasan Hüseyin ile bulduğu gol ile 1-0 kazandı. Evrenseki Manavgatspor'un daha etkili bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada her iki takımda eksiklerini yakından görme fırsatı buldular. Karşılaşmayı Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Ak parti İlçe Başkanı Nejat Tığlı, Manavgat Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Şenel ve her iki takımın yöneticileri izlediler.