Derbinin kadroları belli oldu

Derbi karşılaşması öncesi takım kadroları netlik kazandı.



Derbi karşılaşması öncesi takım kadroları netlik kazandı.

Derbinin, teknik direktör Aykut Kocaman açısından taşıdığı önemin büyük olması dikkat çekiyor. Alınacak bir mağlubiyet sonrası istifa edeceği yönündeki dedikodular nedeniyle bu derbiyi kazanıp rahat bir nefes almak isteyen Kocaman sahaya süreceği kadro üzerinde de sık eleyip sık dokuyor.

Hafta başından itibaren arayışlarını sürdüren Aykut Kocaman, sahaya süreceği 11’e son şeklini bu akşamki idman sonrasında verecek. Ancak Fenerbahçe Teknik Direktörü şu ana kadar kafasında 7 banko ismi belirledi gibi. Bunlar kaleci Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Emre, Alex ve Niang.

Kalan 4 yer için de Selçuk, Stoch, Santos, Kazım isimleri ön plana çıkarken, en büyük sıkıntıyı, yabancı kontenjanı nedeniyle yaşayan genç teknik adamın, arayışlarını bu yönde sürdürdüğü belirlendi. Son maçlarda yedek bıraktığı Santos’un tecrübesinden yararlanmak isteyen Kocaman’ın tercihinin bu yönde olması durumunda, Dia ve Baroni yedek soyundurulacak.

İşte Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yarın sahaya sürmeyi planladığı 11'i.

Volkan, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Bilica, Dos Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Stoch, Alex, Niang

-BEŞİKTAŞ CEPHESİNDE İLK 11 BELİRLENDİ-

Beşiktaş cephesinde ise Alman Teknik Direktör Bernd Schuster’in de aklındaki derbi onbirini belirlediği öğrenildi.

Alman teknik adamın, kaleyi tecrübeli isim Hakan Arıkan’a teslim edeceği, defans bloğunu ise Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Zapotocny ve İbrahim Üzülmez’den kuracağı  öğrenildi. Sağdaki ismin ise son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Slovak futbolcu Filip Holosko’nun olması bekleniyor. Bir türlü umulanı veremeyen Nihat Kahveci’ye Schuster derbide pek sıcak bakmıyor.

Hücumda hangi oyuncuyla sahaya çıkacağına henüz tam olarak karar vermemiş Olan Schuster'i son haftaların flaş oyuncusu Nobre, Bobo’yu 11’de zorluyor. Ancak Schuster’in yine de ilk tercihini Bobo’dan yana kullanması bekleniyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in aklındaki derbi onbiri ise şöyle:.

Hakan, Ekrem, Zapotocny, İ.Toraman, İ.Üzülmez, Ernst, Necip, Holosko, Guti, Quaresma, Bobo