Alışveriş partisi İstanbul'u uyutmadı

İstanbullular, 16 Eylül 2010 gecesi "Modanın En Büyük Alışveriş Partisi" sloganıyla yola çıkan Fashion's Night...

İstanbullular, 16 Eylül 2010 gecesi "Modanın En Büyük Alışveriş Partisi" sloganıyla yola çıkan Fashion's Night Out alışveriş şenliğinde bir araya geldi. İstanbul'da ilk defa, Vogue Türkiye dergisinin öncülüğünde düzenlenen gece; Bağdat Caddesi, İstinyePark ve Nişantaşı olmak üzere şehrin üç büyük alışveriş noktasındaki mağazalarda gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir, Şişli ve Kadıköy belediyelerinin destekleriyle gerçekleşen etkinlikte 570 marka, bine yakın mağazasıyla 16 Eylül'de saat 24.00'e kadar müşterilerini ağırladı.

YÜZDE 20 İNDİRİM YAPILDI
Nişantaşı'nda bitmeyen kaldırımlar ve yollar içinde yapılan etkinliğe katılım yoğundu. Bağdat Caddesi ve İstinyePark'ta ise aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu İstanbullular bol bol alışveriş yaparken Nişantaşı'ndaki katılımcılar sadece bakmakla yetindi. Gecenin en ilginç yanı ise markaların indirimlerinin düşük oluşu ve gelenlerin çoğunluğunun alışveriş yapmadan gitmesi oldu. Yeni sezon ürünlerinin görücüye çıktığı mağazalarda indirim oranları genelde yüzde 20'yi geçmeyince, müşteriler bakmakla ve eller havada dans etmekle yetindi.

KIRMIZI PANTOLON
Oyuncu Sinem Kobal, futbolcu sevgilisi Arda Turan ile geceye katıldı. Kırmızı pantolonuyla dikkat çeken Turan hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.