Schuster'in itirafı

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Schuster, CSKA Sofya karşısında zorlanmalarına rağmen kazanmalarının kendile...


Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Schuster, CSKA Sofya karşısında zorlanmalarına rağmen kazanmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
Maçın bekledikleri gibi zor geçtiğine vurgu yapan Alman teknik adam, "Rakibin iyi direnmesine karşın Quaresma ve Bobo'nun girmesinden sonra takım olarak daha da hareketlendik. Son saniyelere kadar titredik ama beni en çok sevindiren şey, takımın son dakikaya kadar golü kovalaması oldu. Gol de zaten bu şekilde geldi. Grubumuzdaki ilk maçta galip geldiğimiz için mutluyum" yorumunu yaptı.
Bobo ve Quaresma'nın ilk 11'de yer almamasına açıklık getiren Schuster, "Sebebi kesinlikle Fenerbahçe maçına saklamak için değildi. Onların hafif sakatlıkları vardı. Bu nedenle her ikisini de dinlendirmek istedim. En azından yarım saat kullanmak istiyordum. Amacıma da ulaştım" ifadesini kullandı.
Fenerbahçe derbisini de yorumlayan Beşiktaş Teknik Direktörü şunları söyledi: "Derbiler hep aynıdır. Ya kazanırsınız, ya kaybedersiniz. İspanya'da bir deyim vardır; 'Yaralı bir hayvan gibi...' Rakibimizin bu durumu da her zaman tehlikelidir. Açıkçası Fenerbahçe bizden daha avantajlı. Çünkü maç onların sahasında oynanacak. Artı, uzun bir süre sonra seyircisiyle birlikte olacak. Bu nedenle onlar bizden daha avantajlı gözüküyor."