MHP karşıtı harekat okyanus ötesinden

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarına gönderdiği genelgede, "MHP'ye karşı başlatılan ve ...


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti teşkilatlarına gönderdiği genelgede, "MHP'ye karşı başlatılan ve asıl amacı belli olan karalama kampanyasının hareket merkezi AKP'dir ve kumanda odası okyanus ötesindedir. Fitne girişimlerine karşı uyanık olun, kavgaya taraf olmayın" talimatı verdi. Bahçeli'nin "'Tam Yol İleri' parolasıyla durmaksızın ilerleyeceklerini" bildirdiği genelgesindeki mesajlar şöyle: 
- CÜRET KAZANDILAR: Referandum sonuçlarından cesaret ve cüret kazananlar tüm berraklığıyla kendisini göstermeye başlamış; vatanımızın bir bölümündeki okullarda boykot kampanyası başlatılmış, demokratik özerkliği talep eden Demokratik Toplum Kongresi temsilcilerinin Ankara'da en üst düzeyde kabul edileceği de ortaya çıkmıştır.
- BAŞBAKAN'IN GİRMEYECEĞİ KILIK YOK: Yeri gelince aziz dava arkadaşlarımızın hatıralarını istismar eden, yeri gelince de bölücülükten sabıkalılarla kol kola girmekte bir sakınca görmeyen Başbakan Erdoğan'ın basit siyasi hesapları uğruna girmeyeceği kılık, takmayacağı maske olmadığı geride kalan referandum sürecinde çok iyi anlaşılmıştır.
- FETHULLAH GÜLEN MESAJI: Erdoğan'ın, referandum akşamında yaptığı konuşmasında, anayasa değişikliklerinin kabul edilmesi amacıyla teşekkür ettiği kesimlerle nasıl işbirliği yaptığı da netleşmiş ve ilk ağızdan ikrar edilmiştir. Nitekim okyanus ötesinden AB'ye kadar minnet ve şükran duygularının yansıtılması, anayasa değişikliklerine esasen kimlerin destek verdiğini göstermesi bakımından ibretlik bir vesika olmuştur.
- ÜLKÜCÜLERİN OY VERMEDİĞİ İDDİASI İFTİRA: Referandum sonucuyla birlikte, partimiz üzerinde yürütülen kara propagandaya ve ülkücülerin bir bölümünün MHP'ye oy vermediği yönündeki iftiralara hiçbir dava arkadaşımın itibar etmeyeceğine ve bütün mensuplarımızın şer ittifakının tezgâhını işlemez hale getireceğine AKP çok yakın bir zamanda şahit olacaktır.
-KUMANDA ODASI OKYANUS ÖTESİNDE: MHP'ye karşı başlatılan ve asıl amacı belli olan karalama kampanyasının hareket merkezi AKP'dir ve kumanda odası Okyanus ötesindedir. Yıkım projesinin tüm aktörleri, emellerine ulaşmada Milliyetçi Hareket'i engel olarak görmektedirler.Â