Bornova'da Sanal Halk Günü

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır facebook ve MSN kullanarak yurttaşların sorunlarını dinliyor, onlara sanal alemde de yardımcı oluyor.

Bornova'da Sanal Halk Günü
Bir yandan günlük belediye hizmetleri ve yeni projelerin hayata geçirilmesi konusunda yoğun mesai harcayan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, yurttaşlarla birebir görüşmelere de zaman ayırıyor. Makamında ya da ziyaret ettiği yerlerde halkın sorunlarını dinleyen Başkan Sındır bu konuda teknolojinin nimetlerinden de yararlanıyor. Sındır, akşam da 'facebook' ve MSN'den'den yurttaşlarla görüşüyor. Sanal alemde yurttaşları dinliyor.
Teknolojik olanakları hayatın her alanında etkin bir şekilde kullanmak gerektiğine inandığını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Ben, Türkiye Bilişim Derneği Denetleme Kurulu, Türkiye Tarım Birliği Bilişim Komitesi Daimi üyeliği ve Avrupa Tarım ve Gıda Bilişim Federasyonu üyesiyim. İnternetin iletişim alanında etkin şekilde kullanılmasından yanayım"
Belediyelerdeki yoğun çalışmaların yanında yurttaşlarla birebir görüşmeye de büyük önem verdiğini ifade eden Başkanı Sındır şöyle konuştu: "Gün içinde, Bornovalı hemşerilerimizle mümkün olduğunca görüşmeye çalışıyoruz. Bunun yanında akşamları da 'facebook' ve 'MSN'den' görüşmeler yapıyoruz. Bu kanalla çok daha fazla yurttaşımızla görüşme imkanı buluyorum. Hatta görüştüğüm bazı kişiler başkan olduğuma inanmıyor. Onları görüntülü konuşmaya davet edip, Bornova Belediye Başkanı olduğuma inandırıyorum. Amacımız, bütün kanalları kullanıp yurttaşlarımızın sorunlarını tespit edip sonra da çözüm üretmektir"