'Başkan beni bırakmıyor'

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından sisteme ayak uyduramadığı gerekçesiyle yedeğe çeki...


Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından sisteme ayak uyduramadığı gerekçesiyle yedeğe çekilen kaptan Alex de Souza, Brezilya basınına geleceğiyle ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor.
Önceki gün 33 yaşına giren yıldız futbolcu, sezon sonunda takımdan ayrılması konusunda Başkan Aziz Yıldırım'la bir toplantı yaptıklarını açıkladı. Sarı-lacivertli takımın formasını giymekten mutluluk duyduğuna dikkat çeken Alex, Başkan Yıldırım'ın kendisine kulüpte kalması yönünde tavsiyelerde bulunduğunu vurguladı.
Fenerbahçe'ye hizmet etmek istediğini kaydeden Alex, futbolcu veya başka bir görevde bulunmasının önemli olmadığını ifade ederken gelecekte teknik ekip içinde görev yapabileceğinin de sinyallerini verdi. Brezilya'dan transfer teklifleri aldığını da dile getiren sarı-lacivertli futbolcu, şimdilik sadece Fenerbahçe'nin başarısını düşündüğünü sözlerine ekledi.
Bu arada Brezilya basını, Palmeiras kulübünün, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex'le ciddi olarak ilgilendiğini ileri sürdü. Haberlerde, Palmeiras'ın Ocak ayında yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak için çalışmalar yaptığı iddia edildi.