Trabzon'da şok

Trabzon'da yaklaşık 3 yıldır asbaşkanlık görevini yürüten Hayrettin Hacısalihoğlu, dün görevinden ve yöne...


Trabzon'da yaklaşık 3 yıldır asbaşkanlık görevini yürüten Hayrettin Hacısalihoğlu, dün görevinden ve yönetimden istifa etti.  "Son dönemlerde Trabzonspor'un yönetiliş anlayışında doğan farklılıklar yüzünden ve kulübün ulvi çıkarlarını her şeyin üzerinde tutma bilinciyle yürütmekte olduğum asbaşkanlık ve yönetim kurulu üyeliği görevimden istifa ediyorum" açıklaması yapan Hacısalihoğlu'nun ani istifası yönetimde şok etkisi yarattı.
Acil olarak toplanan yönetim kurulu, istifayı kabul ederken, katkılarından dolayı Hacısalihoğlu'na teşekkür etti.
Başkan Sadri Şener ise yaptığı açıklamada "Çok sevdiğimiz, taktir ettiğimiz bir arkadaşımız. Çok yorulmuş olabilir veya kendi ifade ettiği gibi yönetim tarzına ters düşmüş olabilir. Kararına saygı duyuyoruz. İstifası takımı etkilemez" dedi. Şener, asbaşkanlık görevini vekaleten Genel Sekreter Hasan Yener'in sürdüreceğini de ifade etti.

İlginç iddialar
Trabzonspor'un aralık ayında yapılacak genel kurulu için temaslarda bulunan Başkan Sadri Şener'in Hacısalihoğlu'yla yola devam etmeyi düşünmemesinin istifada önemli etken olduğu öne sürüldü.
Birçok yöneticinin Hayrettin Hacısalihoğlu'nu tek adam olmakla suçladığı, salı akşamı Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener'in geçmişte yaşanan bazı sıkıntılar ve yönetim kurulundaki büyük çoğunluğun isteği üzerine Asbaşkan Hacısalihoğlu'nun yetkilerini elinden aldığı da iddia edildi. Bu arada Trabzonspor, defans oyuncusu Giray Kaçar ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.