Livaneli şarkılarını barış için söyleyecek

Ünlü Sanatçı Zülfü Livaneli barışa adanmış şarkılarını Kuruçeşme Arena'da seslendirecek...

Livaneli şarkılarını barış için söyleyecek
Özgün müziğin ünlü ismi Zülfü Livaneli, Turkcell Kuruçeşme Arena’da hayranlarına en güzel şarkılarını okuyacak. Barışa ve kardeşliğe adanmış şarkıları yıllardır güçlü sesiyle yorumlayan Livaneli, 18 Eylül Cumartesi akşamı, Boğaz kıyısında muhteşem bir konser verecek. Livaneli, Boğaz’ın ışıkları altında, dinleyicilerinin yüreklerine umut aşılayacak.

HİT PARÇALAR

‘Yiğidim Aslanım’, ‘Karlı Kayın Ormanı’, ‘Bir Şafaktan Bir Şafağa’, ‘Leylim Ley’ gibi şarkıları dillerden düşmeyen Livaneli, müziği ile birçok ulusal ve uluslararası ödül aldı. Eserleri, Joan Baez, Maria Farandouri, Maria del Mar Bonet, Leman Sam gibi sanatçılar tarafından yorumlandı. Kültür, sanat ve politika alanında Türkiye’nin önemli isimleri arasında yer alan Zülfü Livaneli, sanat yaşamı boyunca 300’e yakın besteye ve 30 film müziğine imzasını attı. Sanatçı, 19 Mayıs 1997 tarihinde Ankara Hipodrom meydanında verdiği konsere 500 bin kişinin katılmasıyla Türkiye’nin en büyük konserini gerçekleştirme ünvanını kazandı.

Konser 18 Eylül Cumartesi, saat 21:00'de Turkcell Kuruçeşme Arena'da. Bilet: 1. Kategori: 82 TL (Sahne önü Sandalye), 2. Kategori: 66 TL (Tribün), 3. Kategori: 56 TL (Tribün), 4. Kategori: 45 TL (Tribün). Biletler Biletix’te.