Gölkay Manga İle Start Aldı

İzmit Belediyesi tarafından Çayırköy Göleti'nde yapılan Gölkay Park ünlü Manga Grubu'nun verdiği konserle açıldı.

Gölkay Manga İle Start Aldı
Avrupa Su Kayağı Şampiyonası ile Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Gölkay Park 450 dönüm alan üzerine kurulu. Kablolu su kayağı merkezinin de yer aldığı Gölkay Park'ta 1,5 kilometre uzunluğunda yürüyüş alanı, mesire yerleri, balık tutma platformları, kondüsyon aletleri, oturma alanları ve sosyal tesisler bulunuyor. İzmit Belediyesi'nin kendi imkanlarıyla 8 ay içinde tamamladığı Gölkay Park'ın açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
Başkan Doğan, açılışta yaptığı konuşmada, İzmit'e Seka Park'tan sonra en büyük sosyal yaşama alanını kazandırdıklarını belirterek, "Eskiden atıl vaziyette bulunan, tinercilerin ve akşamcıların mekanı olan bu bölgeye hem dünyanın en modern su kayağı merkezi, hem de şehrimizin cazibe merkezi olacak sosyal bir alanı kazandırdık. Avrupa ve Dünya Su Kayağı Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak tesisler sayesinde hem şehrimizin, hem de ülkemizin bütün dünyaya tanıtımını yapıyoruz. Böyle bir tesisi Kocaeli halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu da İzmitlilerin en güzel hizmetlere layık olduğunu söyleyerek, Başkan Doğan ve ekibini kutladı. Binlerce İzmitlinin akın ettiği Gölkay Park'ın açılışı Manga Grubu'nun verdiği konserle gerçekleşti. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı konserde Manga Grubu yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. Konser sırasında dünyanın dört bir yanından gelen su kayağı sporcularının gösterileri vatandaşlardan büyük alkış aldı.