Datça Kent Konseyi'nde Genel Kurul Heyecanı

Datça Kent Konseyi 1. olağan genel kurul toplantısı Datça belediye toplantı salonunda kalabalık bir katılımcıyla yapıldı.

Genel kurulun açılışında konuşan Datça Kent Konseyi Başkanı Orhan Keskinsoy, 1 yıllık faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Keskinsoy, daha sonra katılımcılardan öneri ve dileklerini sorarken; katılımcılar genellikle belediyenin çalışmaları hakkındaki şikayetlerini iletti.
Toplantıya katılımcıların sorularını cevaplayan Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, belediyenin projeleri ve devam eden yatırımlar hakkında bilgilendirme yaptı. Zaman zaman Başkan Tokcan ile katılımcılar arasında gerginlikler yaşanırken; olaylar daha fazla büyümeden yatıştırıldı.
Toplantıda Datça Devlet Hastanesi'nin şimdiki durumu ile yeni yapılacak olan hastane hakkında bilgiler veren AK Parti İlçe Başkanı Haluk Laçin, "Hastane yeni yerine yani Datça Meslek Yüksek Okulu'nun yanına TOKİ tarafından 6 bin metre kare kapalı ve bin 50 metre kare de açık olmak üzere toplam 7 bin 50 metre kare alana yapılacak. Kasım veya Aralık ayında temeli atacağımız yeni hastaneyi Haziran veya Temmuz ayında faaliyete açmayı hedefliyoruz" dedi.