Yüksel'den Referandum Değerlindirmesi

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, yeni hak ve özgürlüklerden 'hayır' diyenlerin de yararlanacağını belirterek, "Dolayısıyla kaybedenler demokrasi düşmanları, hukuka hakim üstünler, devletin kurumlarını arka bahçeleri olarak kullanan güç odakları olmuştur" dedi

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, yeni hak ve özgürlüklerden 'hayır' diyenlerin de yararlanacağını belirterek, "Dolayısıyla kaybedenler demokrasi düşmanları, hukuka hakim üstünler, devletin kurumlarını arka bahçeleri olarak kullanan güç odakları olmuştur" dedi.
Referandum değerlendirmesi yapan Yüksel, milletimizi vesayetten kurtaracak olan anayasa değişikliği referandumunda Tokatlıların üzerine düşeni yaparak Türkiye'nin aydınlık yarınlarına, vesayetten ve darbe anayasasından kurtulmaya evet dediğini söyledi. Referandum sürecinde yeni anayasaya evet diyerek hukukun üstünlüğünün, tam demokrasinin gerçekleşmesine katkı sağlayanlara teşekkür eden Yüksel, yazılı açıklamasında; "Referandum süresi boyunca yeni anayasanın partiler üstü olduğunu ve milletin projesi olduğunu anlattık. Kazanacak olanın millet olacağını, kazanacak olanın Türkiye olacağını özellikle belirttik. Bütün karanlık ve karamsar söylemlere, kaos senaryolarına, hukuk ve demokrasi dışı odakların yönlendirmeleri sonucu oluşan hayırcılara rağmen, referandumda evetle beraber, Türkiye, demokrasi çıtasını zirveye taşıyarak geleceğini güvence altına almıştır. Referandumda evet diyenler kadar hayır diyenler de demokratik haklarını kullanmışlardır. Yeni hak ve özgürlüklerden evet diyenler yararlanacağı gibi hayır diyenler de yararlanacaktır. Dolayısıyla kaybedenler demokrasi düşmanları, hukuka hakim üstünler, devletin kurumlarını arka bahçeleri olarak kullanan güç odakları olmuştur" diye konuştu.