Jandarma Genel Komutanı Tunceli'de

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Tunceli'de karakolları ve Jandarma Bölge Komutanlığı'nda denetlemelerde bulundu, valiliği ziyaret etti.

Jandarma Genel Komutanı Tunceli'de
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, bu sabah saat 10.00'da helikopterle Tunceli'ye gelerek jandarma karakollarında denetlemelerde bulundu. Özel denetlemelerden sonra Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na geçerek, Jandarma Özel Harekat Timlerini ve İl Jandarma Alayı'nı denetledi. Orgeneral Necdet Özel öğleden sonra, valilik binası önünde Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Vali Yardımcıları Oğuz Alp Çağlar ile
Hasan Balcı, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ve Tören Mangası tarafından karşılandı. Özel valiliğe geçerek, şeref defterini imzaladı. Daha sonra valilik makamına geçen Özel, Vali Mustafa Taşkesen ile bir süre görüştü. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, ziyaretleri anısına Vali Mustafa Taşkesen'e plaket verdi. Özel, bir süre sonra helikopterle şehirden ayrıldı.