Daha da atmayız!

Sivasspor maçında skor 6-1 olduğu zaman Trabzonspor yedek kulübesi, Teknik Direktör Şenol Güneş de dahil ...


Sivasspor maçında skor 6-1 olduğu zaman Trabzonspor yedek kulübesi, Teknik Direktör Şenol Güneş de dahil olmak üzere ayağa kalkarak skorboarda baktı. Kulübede, "Daha atmayalım böyle kalsın. Taraftara en mükemmel armağan bu olur" esprisi konuşuldu. Bunun üzerine Güneş, "Atabildiğimiz kadar atmalıyız" dedi. Maç sonunda ise Trabzonspor taraftarları, şehrin 61 olan plaka kodu olan 6-1'lik sonucun önünde fotoğraf çektirip paylaşım sitelerine koydu.
Karşılaşmanın ardından Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Şenol Güneş'le konuşan Başkan Sadri Şener, farklı sonuç için teşekkür etti. Skoru çok beğendiğini söyleyen Şener, "Umarım bundan sonra da böyle devam ederiz. Sahamızda oynayacağımız maçlar, bizim için çok önemli. Sahamızda puan kaybı yaşamamalıyız" diye konuştu.
Güneş başta olmak üzere tüm takımı kutladıklarını ifade eden Hacısalihoğlu da, "Seyircimiz de muhteşemdi. Yakın tarihte böyle bir taraftar desteği görmemiştik. Takımı ateşlediler. Farklı bir galibiyet bekliyorduk ama bu kadar da fark beklemiyorduk. Çok iyi bir sonuç oldu" dedi.

A2 de farklı: 3-0
Trabzonspor, cuma günkü Manisaspor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmana A 2 takımının Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynadığı lig maçında kendi istekleriyle forma giyen Engin Baytar, kaleci Bora, Tayfun, Zafer, Mustafa ve Sezer'le bu maçı izleyen teknik direktör Şenol Güneş ile yardımcı antrenör Turgut Kural katılmadı. A2 takımı Antep ekibini Hasan Ahmet Sarı (2) ve Engin Baytar'ın golleriyle 3-0 yendi.



Örnek olmalıyım
Attığı 2 golle Sivasspor'un direncini kıran Trabzonspor Kaptanı Yattara, hedefinin bordo-mavili takımın başında şampiyonluk kupasını kaldırmak olduğunu söyledi. Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatan Yattara, "Şu anda ayrılmak gibi bir düşüncem yok" ifadesini kullandı. Gineli oyuncu şöyle devam etti: "Tekrar sakatlanmak gibi bir korkum yok. Çünkü sakatlık Allah'tan. Kaptan olarak bu özveriyi benim vermem gerekmiyor ki diğer arkadaşlarım beni örnek alsınlar."