Çaysimav Biçer'i Bekliyor

12 Eylül'de gerçekleşen halk oylamasında sandıktan hayır oylarının çıktığı Kütahya Simav'a bağlı Çaysimav Beldesinin DP'li Belediye Başkanı Emin Ceylan, AK Parti Kütahya Milletvekili ve aynı zamanda sınıf arkadaşı İsmail Hakkı Biçer'i beldesine davet ederek, "Beldemizin aşılması gereken sorunları var

Çaysimav Biçer'i Bekliyor
12 Eylül'de gerçekleşen halk oylamasında sandıktan hayır oylarının çıktığı Kütahya Simav'a bağlı Çaysimav Beldesinin DP'li Belediye Başkanı Emin Ceylan, AK Parti Kütahya Milletvekili ve aynı zamanda sınıf arkadaşı İsmail Hakkı Biçer'i beldesine davet ederek, "Beldemizin aşılması gereken sorunları var. Gelin görüşelim. Çaysimav halkı sizi bekliyor" diye mesaj gönderdi.
Referandumda sandık başına giden 472 seçmenden 181'inin evet, 270'inin de hayır yönünde oy kullandığını hatırlatan Ceylan, "Vekilim seçimi kazandığım 29 Mart 2009 tarihinden bu yana beldemize hiç gelmedi. Çaysimav'ı DP'li görerek vatandaşın hal ve hatırını hiç sormadı. Sanırım sandıktan hayır yönünde oy çıkmasında sayın vekilimin ve aynı zamanda sınıf arkadaşımın beldemize hiç uğramamasının bunda etkisi olduğunu sanıyorum. Kendisi ve AK Parti ilçe teşkilatımızı beldemize bekliyoruz. Böyle bir estek sadece benim değil vatandaşın da en büyük arzusu. Sayın vekilim sizi en kısa sürede aramızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.