Sahada abi bıçağı

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, Samsun maçının 42. dakikasında aralarında husumet bulunan ağabeyi Murat Yeşilova tarafından bıçaklandı. Maç tatil edildi



Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, Samsun maçının 42. dakikasında aralarında husumet bulunan ağabeyi Murat Yeşilova tarafından bıçaklandı. Maç tatil edildi

Bank Asya 1. Lig'deki Samsunspor-Mersin İdman Yurdu maçında kardeş kavgası yaşandı. Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, 42. dakikada bir anda sahaya giren ağabeyi Murat Yeşilova tarafından bıçaklandı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, saldırganın, teknik direktör Yeşilova'nın ağabeyi Murat Yeşilova olarak tespit edildiğini belirterek, 'Murat Yeşilova ilk ifadesinde, bunu namus meselesi nedeniyle yaptığını söyledi' dedi. Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ise Yeşilova'nın 5'i kalçasından olmak üzere toplam 6 bıçak darbesi aldığını belirterek, 'Saldırgan, Adana'da hocamıza daha önceden hakaretlerde bulunmuştu. Bunun üzerine hocamız da emniyete durumu bildirmişti. Ancak bu olayın stat içinde yaşanması hepimizi şok etti. O nedenle emniyet birimlerinin bu olayın tüm detaylarını aydınlatmasını istiyoruz. Ayrıca stada bıçaklı bir kişinin girebilmiş olmasını da düşündürücü buluyoruz' diye konuştu. Bu arada olayın ardından soyunma odalarına giden hakem heyeti karşılaşmayı tatil etti.

Samsun'la ilgisi yok
AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, saldırının tamamen aile içi bir sorun olduğunu belirterek 'Olayın ne Samsunlular, ne de Samsunsporlular ile en küçük bir ilgisi yoktur' dedi. Kılıç, 'Yaşanan bu üzücü hadise nedeniyle Samsunspor camiasının ve taraftarlarının kesinlikle incitilmemesi ve rencide edilmemesi gerekmektedir. Mersin İY camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum' diye konuştu.