Karayollarında Durum Ankara

LLARINDA DURUM

ANKARA (A.

LLARINDA DURUM

ANKARA (A.A) - 14.09.2010 - Anadolu Otoyolu'nun Abant Kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisinin yapımı ile ilgili olarak köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 16 Eylül ile 1 Ekim arasında İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanacak.
Gölköy-Aybastı yolunun 0-2. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren yol trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Gölköy şehir geçişinden sağlanacak.
Anadolu Otoyolu'nun Gümüşova-Gerede kesimi Bolu il sınırı ile Abant kavşağı arasındaki termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle 27 Eylüle kadar (Bolu Dağı Tünel geçişi dahil) ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştirilecek.
Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılıyor.
Erzincan çevre yolunun 0-20. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.
Anadolu Otoyolu'nun Yeniçağa-Çaydurt kavşakları arasında sürdürülen termoplastik çizgi ve ofset tarama çalışmaları nedeniyle 20 Eylüle kadar Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.
Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometrelerinde (Bafa Gölü) sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00 ile 17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometrelerindeki (Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

14.09.2010 08:59:16