Gaziantep Beymen, Sanko Park'ta

Beymen'in 14. Mağazası, Gaziantep'in 'yeni yaşam alanı' Sanko Park'ta açıldı. 2011 Sonbahar - Kış koleksiyonunun sunulduğu Gaziantep Beymen'de dünyaca ünlü markalar yer alıyor.

Beymen'in uzun yıllara dayanan tecrübe, birikim ve hayallerini Sanko Park 1. katta, Gaziantepliler'in yanı sıra, bölge halkı ile buluşturan Gaziantep Beymen, 550 metrekarelik alanda hizmet veriyor. Gaziantep Beymen'de, Beymen, Beymen Plus ve Academia markalı koleksiyonların yanı sıra, dünya modasına yön veren Armani, Etro, D&G, Tod's, Balenciaga, Dior, Fendi, Michael Kors, Moschino, Marc Jacobs, Jimmy Choo, See by Chloe, Tara Jarmon, Love Maschino, Humanty, Paul Smith, John Varvatos, Z Zegna, Ermenegildo
Zegna, Zegna Sport, Hogan, Corneliani, Babylone, Alexis Bittar, Dina Barel, Sonia Rykiel, For All Mankind Seven, Tory Burch ve Giuseppe Zanotti markalı koleksiyonlar da giyinmeyi sanata dönüştürenlerin beğenisine sunuluyor.
Sonbahar - Kış koleksiyonlarının sunulduğu ilk mağaza olan Gaziantep Beymen'de, ayakkabı ve çanta dahil, kadın ve erkek kıyafetlerinde çok sayıda dünya markasını bir arada sunmanın gururu yaşanıyor.
Gaziantep Beymen, bu anlamda kadın ve erkek kıyafetlerinde, dünya markalarının buluştuğu "kalite ve moda" merkezi konumunu taşıyor.