'Zirve için kazanmalıyız'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi, ...


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivasspor maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi, "Zirve için kazanmalıyız. Bundan sonra her maç bir final havasında geçecek" dedi.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Güneş, "Arayı eksiklerimizi gidermek adına yoğun bir çalışma temposu içerisinde geçirdik. Sivasspor ligin mücadeleci takımlarından bir tanesi. Zirve için kazanmalıyız. Rakiplerimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi oyunumuza bakacağız" diye konuştu.
Bordo-mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi Glowacki'nin sakatlığı devam ederken, Engin'in ise oynayıp oynamayacağı maç günü yapılacak olan son kontrollerden sonra belli olacak. Sivasspor karşısına hücum oyuncuları ağırlıklı bir kadroyla çıkmayı planlayan Güneş, Jaja, Umut ve Teofilo'yu birlikte sahaya sürebileceği öğrenildi.

 

'Moralim çok iyi'
Milli maçlarda yediği goller sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, moralinin gayet iyi olduğunu ve Sivasspor maçında da takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Kıvrak, bu aşamaya kolay gelmediğini belirterek, "Buraya tırnaklarımla kazıyarak geldim. Şimdi de kolay kolay formamı bırakacak değilim. Performansımı sürdürüp hem takımımın, hem de milli takımın vazgeçilmezleri arasına girmek istiyorum" dedi.