Valencia Bursa'da

UEFA Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda, yarın Bursaspor ile karşılaşacak olan Valencia kafilesi özel bir uçakla B...

UEFA Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda, yarın Bursaspor ile karşılaşacak olan Valencia kafilesi özel bir uçakla Bursa'ya geldi.

Valencia kafilesini taşıyan uçak, saat 13.30'da Yenişehir Havaalanı'na indi. Teknik heyet, futbolcular, yöneticiler ve gazetecilerden oluşan 91 kişilik İspanyol heyetini, Bursasporlu yöneticiler Öztürk Yazıcı, Selçuk Eren ve İlhan Uslu karşıladı.

Bursasporlu yöneticiler, Valencia Kulübü Başkanı Manuel Llorente ve diğer yöneticilere yeşil-beyazlı renklerde çiçek verdi.

Valencia'nın Türk futbolcusu Mehmet Topal da Bursa'ya geldi. Havaalanındaki futbolseverler ve gazeteciler, Topal'a yakın ilgi gösterdi. Topal, gazetecilerin açıklama talebini, ''Konuşmamız yasak'' diyerek geri çevirdi.

Valencia'nın Bursa'ya gelişine basın mensupları da büyük ilgili gösterdi. Bazı medya kuruluşlarının Valencia'nın gelişini izleyicilerine canlı yayınla duyurdukları gözlendi.

Yaklaşık yarım saat süren pasaport işlemlerinin ardından havaalanından ayrılan İspanyol kafilesi, polis eskortu eşliğinde kamp yapacağı Çelik Palas Oteli'ne geçti.