Tek yürek hep destek

Sinan Erdem Spor Salonu dün tarihi bir gece yaşadı. Dünya Şampiyonası'nda ABD ile karşılaşan 12 Dev Adam'a sal...

Sinan Erdem Spor Salonu dün tarihi bir gece yaşadı. Dünya Şampiyonası'nda ABD ile karşılaşan 12 Dev Adam'a salonu dolduran yaklaşık 17 bin basketbolsever büyük destek verdi. Salonu hınca hınç dolduran taraftarlar, üzerlerinde kırmızıbeyaz formalar, ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söyleyip, tezahüratlar yaparak, coşkuyla milli takımı destekledi. Türk taraftarlar ve milli sporcularımız, maç öncesi çalınan İstiklal Marşı'nı hep birlikte söyledi. Karşılaşma sonunda da basketbolseverler, 12 Dev Adam'ı uzun süre ayakta alkışladılar. Salon uzun süre, 'Türkiye sizinle gurur duyuyor" sesleriyle inledi.

GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE
Bu arada final gününde de Sinan Erdem Spor Salonu'nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Daha önceki maçlarda olduğu gibi salon çevresine biletsiz seyirci alınmazken, taraftarlar ve gazeteciler X-Ray cihazından geçirilerek salona girdi. Salon çevresinde görev yapan zabıta ekipleri şampiyonanın resmi ürünlerinin korsan olarak satılmasına salonun etrafında izin vermedi.

'EZEL'İ DESTEK
atv'nin rayting rekorları kıran dizisi Ezel'in oyuncuları dün geceki karşılaşmada A Milli Basketbol Takımı'na destek verdi. Başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile diziye yeni katılan Kıvanç Tatlıtuğ maçı birlikte izlediler. Bu arada Fenerbahçeli futbolcular Alex de Souza, Beşiktaşlı İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, tiyatrocu Behzat Uygur, şarkıcı Ebru Gündeş, Demet Akalın, Athena grubu üyeleri de 12 Dev Adam'ı yalnız bırakmadılar.

YERLERİNDE DURAMADILAR
Maça nişanlısıyla gelen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ve Beşiktaşlı İ.Toraman, atılan her sayıda ayağa fırladılar.

ARDA FORMAYI KAPTI
Hidayet, Türkiye'nin çeyrek finalden bu yana oynadığı her maçı izleyen Arda'ya ödül töreni sonrası formasını verdi. Semih Erden de adaşı Semih Şentürk'e forma jesti yaptı.

RIDVAN HOCA DA MAÇTAYDI!
Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı Fenerbahçeli Semih Şentürk ile birlikte izledi.