Taşköprü Myo Öğrencilerini Bekliyor

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bir yıl gibi kısa bir sürede inşaat çalışması tamamlanan Taşköprü Meslek Yüksek Okulu, şimdi tercih edecek öğrencilerini bekliyor.

Taşköprü Myo Öğrencilerini Bekliyor
Eski Kendir Fabrikası arazisinde bulunan 10 bin metrekare kapalı alan ve bahçesi Meslek Yüksek Okulu haline getirilerek kapılarını öğrencilerine açmaya hazır hale getirildi. Taşköprü Fakülte ve Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, söz verdikleri gibi 1 yıl gibi kısa bir sürede Taşköprü Meslek Yüksek Okulu inşaatını bitirmekten ve sayılı bir Meslek Yüksek Okulu haline getirmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. İnşaat çalışmalarının bittiğini ve çevre düzenlemesinin öğrencilerin içini açıcı bir halde olması için son rütuşların yapıldığına değinen Arslan, YÖK tarafından Taşköprü MYO'ya bu yıl açılacak Bilgisayar ile İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler bölümleri için toplamda 200 öğrencilik kontenjan verildiğini kaydetti. Taşköprü Meslek Yüksek Okulu'nun gerek bölgede gerekse ülke genelinde sayılı bir yerleşke haline getirildiğini belirten Arslan, Taşköprü'yü tercih edecek olan öğrencilerin ilçemizde rahat etmeleri için de belediye olarak her zaman ellerinden geleni yapacaklarını ve yapılan tadilat çalışmasında 17 dersliğin yanı sıra kütüphane, yemekhane ve konferans salonu ile hizmete girecek olan Taşköprü Meslek Yüksek Okulu'nun konumu itibariyle kısa sürede büyüyüp gelişecek ve öğrenci sayısının binli rakamlara ulaşacağını vurguladı.
Arslan son olarak Taşköprü Meslek Yüksek Okulu'nun tamamlanarak bu aşamaya gelmesinde büyük pay sahibi olan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay'a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.