Parasını Almaya Gitti Hastanelik Oldu

Konya'da boşandığı eşinin evden giderken yanında götürdüğü ve kendisine ait olduğunu iddia ettiği paraları geri almak için eski kayınbabasının evine giden bir kişi, çıkan kavga sonucu sopayla dövülerek hastanelik oldu

Konya'da boşandığı eşinin evden giderken yanında götürdüğü ve kendisine ait olduğunu iddia ettiği paraları geri almak için eski kayınbabasının evine giden bir kişi, çıkan kavga sonucu sopayla dövülerek hastanelik oldu.
Olay, saat 24.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet K. (58), boşandığı eşinin babasının evine giderken kendisine ait olan paraları da yanında götürdüğünü öğrendi. Daha önce bir çok kez babasının yanında kalan eşinden kendisine ait olduğunu iddia ettiği paralarını geri isteyen Mehmet K, bir sonuç elde edemeyince eve gitmeye karar verdi. Gece saatlerinde eski kayınbabasının evine giderek ayrıldığı eşinden paralarını isteyen Mehmet K.
tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Mehmek K., eski kayınbiraderi Hasan İ. (33) tarafından sopayla darp edildi. Kavga olay yerine çağrılan polisin gelmesiyle sona erdi. Başına aldığı sopa darbesiyle yüzü kanlar içinde kalan Mehmet K., ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başına dikiş atılan Mehmet K. ve sağlık kontrolü için aynı hastaneye getirilen şüpheli Hasan İ. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.