Operatwins 'Opera İkizleri' İzmir'de

Sanat yaşamlarını Avusturya'nın Viyana şehrinde sürdüren ve OperaTwins "Opera İkizleri" olanak tanınan Sinem ve Didem Balık kardeşler 15 Eylül Çarşamba günü Konak Belediyesi'nin katkılarıyla Alsancak Vapur İskelesi önünde konser verecek

Operatwins 'Opera İkizleri' İzmir'de
Sanat yaşamlarını Avusturya'nın Viyana şehrinde sürdüren ve OperaTwins "Opera İkizleri" olanak tanınan Sinem ve Didem Balık kardeşler 15 Eylül Çarşamba günü Konak Belediyesi'nin katkılarıyla Alsancak Vapur İskelesi önünde konser verecek.
Opera İkizleri dünyanın çeşitli şehirlerinde; Viyana, Linz, Salzburg, New York, Washington DC, Antalya. Ankara, İstanbul, Düsseldorf ,Hamburg Essen, Frankfurt, Galaz'da verdikleri konserler ile sanatseverleri büyülediler. 2000 yılında Konservatuar Mezunları Derneği tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla Avusturya'ya gönderilen sanatçılar, Viyana'da Prayner Konservatuarı'na devam ettiler. Placido Domingo, Lia Lantieri, Katia Riccarielli, Popescu ve Manfred Mayerhofer gibi dünyaca ünlü müzisyenlerle ile Dolora Zajick, Eraldo Salmieri Juan Diego Florez, Maximilian Cencic, Francisco Gutierrez, Toma repertuar, yorum ve teknik çalışmaları yaptılar.
Sinem ve Didem Balık; " Opera, en kaliteli sanatçıları hak eden yüksek bir sanat formudur ve onlar kesinlikle bu potansiyele sahip."diye bildiren, meşhur Amerikalı mezzo soprano Dolora Zajick ile teknik, repertuar ve yorum çalıştılar. Sanatçılar, bir çok konser salonunun yanı sıra, Viyana Belediye Sarayı, Birleşmiş Milletler, Hoffburg Sarayı, Avusturya Türk Büyük Elçiliği, Düsseldorf Parlamentosu, Brüksel Avrupa Parlamentosu, Washington DC'de Stratmore Music Center, New York'ta 2006 ve 2008 Türk Festivali, Light House'daki konserlerinde beğeni toplayarak bir çok festivalinde onur konuğu olarak davet edildiler.