Kilci'den Belge Uyarısı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kilci, tütün ve alkollü içki satanların yetki belgelerini değiştirmeleri gerektiğini bildirdi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci, "Odamız tarafından tüzel kişilere bugüne kadar düzenlenmiş bulunan tütün mamulü ve/veya alkollü içki toptan ve perakende satış belgeleri ile açık alkollü içki satış belgelerinin yenilenmesi işlemi 23.08.2010 tarihinden itibaren başlamıştır" diyerek şu uyarıda bulundu:
"Tüzel kişilerin, imza yetkisine haiz yetkililerince, tütün mamulü ve/veya alkollü içki satış faaliyetini sürdürebilmesi için yapılacak satış belgesi başvuruları üzerine yeni formatta düzenlenecek belgelerde, tüzel kişiliği temsilen başvuru yapan gerçek kişinin ad, soyadı, ve T.C. kimlik numarası bilgilerine yer verilmeyecektir.
Bu işlem esnasında herhangi bir ücret ödenmesi gerekmeyecektir.
31.01.2011 tarihine kadar söz konusu belgelerinin düzenlenmemesi durumunda, yasal işlem uygulanacaktır.
Üyelerimizin mağdur olmamaları için, bir an önce Odamız Tütün ve Alkol Piyasası Denetleme Kurulu temsilciliğimize başvuruda bulunmaları ve yeni formatta düzenlenecek belgelerini teslim almaları gerekmektedir."