HABER TURU

Kutlu bıraktıSpor Toto Süper Lig takımlarından Manisaspor'da alınan kötü sonuçların ardından Teknik ...


Kutlu bıraktı
Spor Toto Süper Lig takımlarından Manisaspor'da alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Hakan Kutlu görevini bıraktığını açıkladı. Kutlu, kulüp başkanı Kenan Yaralı ile yaptıkları görüşme sonucunda karşılıklı olarak anlaşarak görevi bıraktığını kaydetti. Sezon başında Reha Kapsal'ın yerine göreve getirilen Kutlu, çıktığı 4 resmi maçta puan alamadı.

 

Madalyasız tamamladık
Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nın son gününde mindere çıkan Serbest Güreş Milli Takımı sporcuları bekleneni veremedi. Ramazan Şahin, Fatih Çakıroğlu ve Batuhan Demirçin ilk turu maç yapmadan geçtikten sonra ikinci tur müsabakalarını kaybederek turnuvadan elendiler. Millilerimiz böylece serbest stil maçlarını madalyasız tamamladı.

 

Klitschko'dan yine nakavt
Dünya IBF ve WBO ağırsıklet şampiyonu Wladimir Klitschko, Nijeryalı Samuel Peter'i 10. raundda teknik nakavtla yenerek, unvanını korudu. 34 yaşındaki Ukraynalı boksör, 58. maçındaki 49. nakavtına ve 55. zaferine imza atarak, rakiplerine gözdağı verdi. Maçın tamamında üstün taraf olan Klitschko,"Rakibim bana çok enerji kaybettirdi. Alkışlanmayı kesinlikle hak ediyor" dedi.

 

Ballack yok
A Milli Takımımızın Euro 2012 elemeleri A Grubu'ndaki rakiplerinden Almanya'da Michael Ballack'ın, ay-yıldızlı ekibimizle 8 Ekim'de Berlin'de oynanacak maçta sakatlığı nedeniyle forma giymeyeceği bildirildi. Belçika ve Azerbaycan maçlarında da sakatlığı tam geçmediği için görev verilmeyen Ballack'ın, takımı Bayer Leverkusen'in Hannover ile oynadığı lig maçında sol diz kapağının çatladığı bildirildi.