Erdoğan'dan Gülen'e teşekkür mesajı

Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na göndermede bulunarak, okyanus ötesine teşekkür gönderdi.

Türkiye'nin aylardır beklediği referandum bugün gerçekleşti ve Anayasa Değişiklik Taslağı yüzde 58 Evet oylarıyla kabul edildi. Başbakan Erdoğan AK Parti İl Merkezinde referandum sonuçlarını yorumladı.

KILIÇDAROĞLU'NA GÖNDERME, GÜLEN'E TEŞEKKÜR
Konuşmasında, Evet ya da Hayır, oy veren herkese teşekkür eden Başbakan Erdoğan, CHP'nin kalesi İzmir'de Fethullah Gülen'e referandum mesajı gönderen ve "12 Eylül'de 'hayır' oyu vererek tokat atın, okyanus ötesinden de duyulsun." diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulunarak, okyanus ötesine de teşekkürlerini iletti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının bir kısmı:

Evet mitinglerinde büyük bir coşkuyla bizi destekleyen, gittiğim yerlerde, 32 dereceyle 52 derece arasındaki o sıcaklarda bizi yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımı burada kutluyorum. Hele hele oy kullanabilmek için yurtdışından gelerek oy kullanan kardeşlerimi kutluyorum.

Dünyanın dört bir yanından, okyanus ötesinden bu sürece destek veren tüm kardeşlerimi kutluyorum. Buradan okyanus ötesine mesajlar olduğuna göre, bizim de bu mesajı verenlere bir mesajımızın olması lazım.