Chp'li Bülbül'den Referandum Değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Nazilli İlçe Başkanı Süleyman Bülbül, "13 Eylül itibarıyla genel seçimlere yönelik çalışmalarımıza bugünden itibaren start verdik" dedi.

Chp'li Bülbül'den Referandum Değerlendirmesi
Türkiye Geneli ve Nazilli olarak Referandum sonucunu değerlendiren Bülbül; "Nazilli'de çıkan sonuçların hayırlı olmasını diliyoruz. Halkın iradesine saygı gösteriyoruz. Ancak Türkiye sadece iki kişiden birini mutlu eden kararlarla yola devam edemez. AKP Demokrasi ahlaki açısından referandum sürecinde iyi bir sınav veremedi. Bunun bilincinde olarak Nazilli CHP İlçe Başkanlığı olarak siyasi mücadelemize daha büyük bir heyecan ve güçle devam edeceğiz. Nazilli CHP İlçe Yönetimi olarak Referandum sürecinde yoğun bir çalışma gösterdik. Bu çalışmalarımızda köy ve beldelere referandum öncesinde ve referandum sürecinde defalarca ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimizde Nazillili hemşerilerimizin CHP'ye gösterdiği büyük ilgiye teşekkür ediyoruz. Referandum sonuçlarından da görüleceği üzere Nazilli CHP ilçe Başkanlığı olarak Nazillimizin tüm Belde ve köylerinde var olduğumuzu ve yükselen parti olduğumuzu kanıtladık.10 ay sonra yapılacak genel seçimlere İlçe Başkanlığı olarak hazırız. İnanıyoruz ki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile 2011 Seçimlerini kazanıp, Halk iktidarını birlikte kuracağız. 13 Eylül itibarıyla genel seçimlere yönelik çalışmalarımıza bugünden itibaren start verdik" dedi.
"Nazilli, özgürce tercihini yaptı" diyen Bülbül, "Nazilli'de akıl ve sağduyu galip geldi. Nazilli halkı tüm bu baskı ve sindirmelere karşı onurluca direndi ve Ülkemizin aydınlık yüzlerinden biri oldu. Bu sonuca katkı veren partili partisiz tüm Nazillili hemşerilerimize teşekkür ederiz. .Nazillimizde çıkan Yüzde 63'lük hayır oyunda partimizin büyük katkısı ve emeği vardır. Emeği geçen herkese gençlerimize, kadınlarımıza ve bize güvenenlere teşekkür etmeyi borç biliyoruz. Bize teveccüh gösteren Nazilli halkına teşekkür eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız" diye konuştu.