Bursaray Tarifesine 'Valencıa' Uzatması

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk karşılaşmasının ardından taraftarların evlerine ulaşmada bir sıkıntı yaşamamaları için BursaRay seferlerini yarım saat uzattı

Bursaray Tarifesine 'Valencıa' Uzatması
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk karşılaşmasının ardından taraftarların evlerine ulaşmada bir sıkıntı yaşamamaları için BursaRay seferlerini yarım saat uzattı. Taraftarlar maçın ardından saat 00.30'a kadar Bursaray'ı kullanabilecek.
Türkiye'nin Devler Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Bursaspor, sahasında İspanyol ekibi Valencia'yı ağırlamaya hazırlanırken, Büyükşehir Belediyesi de karşılaşmayı izlemek için Atatürk Stadyumu'na gelecek taraftarların dönüşte sıkıntı çekmemeleri için gerekli tedbirleri aldı. Yeşil beyazlıların yarın akşam Atatürk Stadı'nda 21.45'te karşılaşacağı İspanyol ekibi Valencia maçı için BursaRay seferleri 00.30'a kadar uzatıldı. Maç saati bitiminin saat 23.30'u bulacağını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Stattan çıkış ve istasyonlara varışın saat 00.00 bulacağı göz önüne alınarak, BursaRay işletiminin yarım saat uzatılması, dolayısıyla 00.30'a kadar sürdürülmesi kararına varıldı. Bu sayede taraftarlarımız evlerine ulaşımda bir sıkıntı yaşamayacak. Bu vesile ile şimdiden Bursaspor'a başarılar diliyorum" dedi.