Bize buyrun!

Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılan Bursaspor, yarın oynayacağı ilk maç için Spor Toto Süper Lig başkanla...


Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılan Bursaspor, yarın oynayacağı ilk maç için Spor Toto Süper Lig başkanlarına büyük jest yaptı. Valencia ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlıların yönetimi, 17 başkana davetiye göndererek, karşılaşmayı izlemeye davet etti. Geçen sezon ligi zirvede bitirmenin yanısıra, Fair Play Ligi'nde de şampiyon olan Bursaspor'un bu yaklaşımı, başkanlar arasında memnuniyetle karşılandı.
Yeşil-beyazlılarda Velencia maçı hazırlıkları sürerken, karşılaşmanın oynanacağı Atatürk Stadı ile ilgili eksiklikler de tamamlandı. Taraftarı önünde ilk kez böyle bir sınav verecek olan Bursaspor'da yönetim de dün biletler konusunda açıklama yaptı. Kapalı ve açık kale arkasındaki tribünlerin biletlerinin bittiği vurgulanırken, VIP, kapalı ve maraton tribünlerinin biletlerinin stat gişelerinden ve Biletix'ten satıldığı duyuruldu. Bilindiği gibi VIP 400-600, kapalı 250, maraton ise 100 liradan satışa çıkarılmıştı.

 

Valencia hakemi Norveçli Moen
Bursaspor'un, yarın akşam Valencia ile oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı Noveçli hakem Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen'in yardımcılıklarını  Holen ve Andas yapacak.

 

Banega gelmiyor
Bursaspor ile karşılaşacak olan Valencia'da Ever Banega sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Santander maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Arjantinli orta saha oyuncusunun dün yapılan tetkiklerin ardından yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.