12 Dev Adam Suada'da yorgunluk attı

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda final mücadelesinde ABD'ye 81-64 yenilmesine rağmen gümüş madalya alarak Türk basketbol tarihinin en büyük başarısına imza atan (A) Milli Takım oyuncuları ve teknik heyeti, turnuvanın yorgunluğunu Suada'da eğlenerek çıkardı.

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda final mücadelesinde ABD'ye 81-64 yenilmesine rağmen gümüş madalya alarak Türk basketbol tarihinin en büyük başarısına imza atan (A) Milli Takım oyuncuları ve teknik heyeti, turnuvanın yorgunluğunu Suada'da eğlenerek çıkardı. Yarı finale kadar başarılı sonuçlar alan ancak ABD karşısında tutunamayan milli takımın teknik heyeti ve oyuncuları, final maçının hemen ardından Suada'da organize edilen eğlencede bir araya geldi.

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, şampiyonada görev alan FIBA yetkilileri, gazeteciler, gönüllüler ve organizasyon boyunca danslarıyla şampiyonaya renk katan dansçı kızların da katıldığı eğlenceye bazı oyuncular eşleriyle katıldı.

Gecede şampiyonluk şarkıları ve 12 Dev Adam şarkıları söylendi, milli oyuncular doyasıya eğlendi.

Eğlencede sahne alan müzik grubu söylediği şarkılarla coşkuyu artırırken gecenin yıldızı milli takımın uzun oyuncusu Semih Erden oldu.

Şarkıların ardında mikrofonu eline alan Semih, geceye katılanların daha çok eğlenmesi için çaba harcadı. Semih, gecede DJ'lik yaparak coşkuyu artırdı.

Turnuva boyunca başarılı performansıyla takımını sürükleyen kaptan Hidayet Türkoğlu ise gecede daha çok ailesiyle zaman geçirdi.

Bu arada, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda gümüş madalya alan (A) Milli Takımı'nın bugün TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edeceği açıklandı.

Sabahın erken saatlerine kadar eğlenen teknik heyet ve oyuncuların öğle saatlerinde ziyaretler için Ankara'ya hareket edeceği bildirildi.