'Tek hedefim şampiyonluk'

Trabzonspor'un kaptanı Ibrahima Yattara, uzun bir sakatlık döneminin ardından 61 numarayla sahalara geri ...


Trabzonspor'un kaptanı Ibrahima Yattara, uzun bir sakatlık döneminin ardından 61 numarayla sahalara geri döndüğünü belirterek, "Bu sene bütün gücümü sahaya yansıtıp şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyorum" dedi.
Gineli yıldız, sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini ancak burada şampiyonluk yaşamadan bir yere gitmek istemediğini söyledi. Yattara, Trabzon'da mutlu olduğunu belirterek, "Uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara döndüm. 8 yıldır buradayım. Trabzonspor'a ilk geldiğimde bu kadar kalacağımı düşünmüyordum. Allah izin verirse burada devam etmek istiyorum" diye konuştu.
Yattara, şampiyonluk için bu sezon takıma her şeyini vereceğini de vurgulayarak, "Sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Yönetimle görüşeceğim. Anlaşma olursa seve seve kalacağım. Burada birçok maça çıktım ve büyük mutluluklar, üzüntüler yaşadım. Umarım sezon sonunda o çok istediğimiz kupayı kaldırırız" diye konuştu.

Trabzon kapandı!
Bordo-mavili takımda yarın oynanacak olan Sivasspor maçı öncesi antrenmanlar basına kapatıldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in basına kapalı çalışmalarda daha çok taktik ağırlıklı idmanlar üzerinde durması bekleniyor. Trabzonspor'da, Glowacki'yle birlikte, Egemen ve Selçuk'un hafif sakatlıkları bulunuyor. Ancak Selçuk ve Egemen'in zorlu maça kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Öte yandan, Güneş'ten af dileyerek 4 aylık kadro dışı kalma sürecini sona erdiren Zafer Yelen, antrenmanlardaki hırsı ile tecrübeli çalıştırıcının gözüne girmeye çalışıyor.