'Kampanya değil yalan ve karalama'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başbakan Erdoğan, referandum kampanyasında yal...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başbakan Erdoğan, referandum kampanyasında yalan, karalama, istismar ve aldatmacaya dayanan seviyesiz ve ucuz bir stratejiyle Türk milletinin karşısına çıkmıştır" dedi. İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda partililerle bayramlaşan Bahçeli, konuşmasında şu mesajları verdi:
Başbakan, siyasette tutunmak adına neleri göze alabileceğini göstermiştir. Propaganda döneminde hiçbir ahlaki kaygı gözetmeksizin elindeki devlet imkanlarını sonuna kadar kullandığı, hür demokratik tercihlerin hükümet tarafından açıkça tehdit edildiği, kamu imkanlarının istismar edildiği, devlet kurumlarının açılış törenleriyle AK Parti'nin açık hava toplantılarının birlikte yapılmasından hicap duyulmadığı, valilerin, kaymakamların ucuz siyasetin emrine girmeleri için baskıların yapıldığı, karalama, iftira, argo, tahrik ve hatta aşağılamaya varan kirlilik hepimizin gözü önünde cereyan etmiştir.
Sahte demokrasi havarisi rolü oynayarak siyasi ömrünü uzatmaya çalışan Başbakan'ın kampanyası, bütün ahlaki ölçü ve ayarların kaçtığı siyaset iddiasına dönüşmüştür.
Başbakan'ın gündeminde siyasi kirlilik, güvenlik sorunları, terörle mücadele, ülkenin birliği yoktur. Başbakan Erdoğan'ın yapmaya çalıştığı şehitler üzerinden müzakereleri utanmadan sürdürmek, çatışmadan beslenen siyasetini güçlendirmek, milletimizi ayırarak liğme liğme etmek, MHP ve ülkücülere saldırmaktır.
Bir gün bizimle uğraşan alçaklar, şayet artık etrafımızda dolaşmıyorlarsa, ülkücüler üzerinde yürütülen fitne ve fesat eğer son bulmuşsa, işte o zaman Allah muhafaza Türkiye bölünmüş demektir.
Ülkücünün
eskisi olmaz. Kişinin eskiden ülkücü olmasına değil, bugün ne olduğuna bakılır.