Bayram şekeri

Eskişehirspor, Valencia maçı öncesinde Bursaspor'a bayram şekeri verdi. Şampiyonlar Ligi sınavı öncesinde...


Eskişehirspor, Valencia maçı öncesinde Bursaspor'a bayram şekeri verdi. Şampiyonlar Ligi sınavı öncesinde, haftanın ilk maçına çıkan yeşil-beyazlılar, iyi görünmemesine rağmen maçtan üç puanla ayrılmayı bildi.
Kırmızı-siyahlılar, ilk yarıyı 1-0 önde bitirmesine rağmen, ikinci devrede inisiyatifi Bursaspor'a kaptırdı. Bu bölümde ikili mücadelelerde başarılı olamayan ve topu rakip oyunculara veren misafir takım, defansta da basit hatalar yapınca beraberlik golünü kalesinde gördü. Olmayacak bir pozisyonda, olmayacak bir yerden yapılan orta, ağlara gitti.
Bu golden sonra Eskişehirspor'un atak bir oyun oynaması gerekirken, yine pasif hareketler yaptıklarını gördük. Skoru korumanın düşüncesi içinde oynayınca, rakiplerine daha fazla pozisyon imkanı tanıdılar. Bunun neticesinde de bomboş bir pozisyonda ikici golü filelerinde gördüler.
Aslında Eskişehirspor, ilk yarıda almış olduğu üç puanı basit hatalarla Bursaspor'a hediye etti. Ev sahibi ise çok iyi değildi. Bursaspor, daha önceki maçlara göre kötü bir oyun oynamasına rağmen üç puanı aldı. Eskişehirspor kendisi için çok kıymetli olan puanları Bursa'da bıraktı.