Livaneli'den, Bo'no' esprisi

 İZMİR'de konser veren Zülfü Livaneli, İstanbul Olimpiyat Stadı'ndaki konserde düet yaptıkları U2 grubun...


 İZMİR'de konser veren Zülfü Livaneli, İstanbul Olimpiyat Stadı'ndaki konserde düet yaptıkları U2 grubunun solisti Bono'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de görüştüğünün hatırlatılması üzerine, "Bono, çok sevilen ve dünyanın her yerinde hayran kitlesi bulunan bir isim. Nasıl sevilmesin, adı üstünde Bo'no"' dedi.

Zülfü Livaneli, İzmir'in Buca İlçesi'nde verdiği halk konserinin ardından Gölet Tesisleri'nde Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın konuğu oldu. Geçen pazartesi gecesi İstanbul konserinde U2 grubunun solisti Bono ile düet yapan Livaneli, 12 Eylül Pazar günü yapılacak olan anayasa referandumuna da Bono üzerinden esprili bir mesaj gönderdi.

Bono'nun, Başbakan Erdoğan ile yaptığı samimi görüşmenin hatırlatılması üzerine gülümseyen Livaneli, yaptığı espri ile de etrafındakileri güldürdü. Gazetecilerin, referandum ile ilgili görüşlerini sorduğu Livaneli, "Bono, çok sevilen ve dünyanın her yerinde hayran kitlesi bulunan bir isim. Nasıl sevilmesin, adı üstünde Bo'no"' dedi.

Livaneli, referandum öncesi son konserini İzmir'de verdiğini belirterek, 15 Eylül'de de Çeşme Alaçatı'da hayranları ile buluşacağını söyledi.