İşte Antalya'nın güzelleri

Tatile geldiler güzellik kraliçesi oldular...



Tatile geldiler güzellik kraliçesi oldular...

Antalya'daki Rixos Sungate Otel'in müşterileri arasında düzenlediği güzellik yarışmasının büyük finalinde farklı meslek gruplarından 9 turist, 50 bin avroluk ödül için podyuma çıkacak. Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Beldibi Mahallesi'ndeki Rixos Sungate Otel'in, mayıs ayından bu yana 15 günlük aralarla otelde konaklayan turistler arasında düzenlediği elemelerle belirlenen farklı meslek gruplarından 9 finalist turist, 11 Eylül akşamı gerçekleştirilecek finalde yarışacak.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Büyük finalde yarışmaya hak kazanan turistlerin bir haftadır otelde kamp yaptığını belirten Rixos Sungate Otel Genel Müdürü Cem Uzan, finalistler arasında hiç model olmadığını kaydetti. Yarışmacılar arasında bankacı, öğrenci, hukukçu, güzellik salonu sahibi gibi birbirinden farklı mesleklerden turistlerin olduğunu belirten Uzan, ''Bu yıl tesisimizde konaklayan binlerce turist arasından, yine otelimizin konukları arasından belirlenen jüri tarafından seçildiler'' dedi.

Yarışma için herhangi bir duyuru veya davet yapılmadığını, hiçbir model ajansıyla da bağlantı kurulmadığını ifade eden Uzan, ''Bir animasyon programı olarak düşündük bu yarışmayı. 15 günde bir düzenlenen yarışmalarda birinci seçilen güzelleri büyük final için kampa davet ettik. Konuklarımız arasından seçilen iddialı güzeller, otelimizdeki diğer müşteriler tarafından da ilgiyle karşılanıyor. Tatil için otelimizi seçen sıradan turistlere, güzellik kraliçesi olma fırsatı sunduk. Tabi bir de 50 bin avroluk ödülümüz var'' diye konuştu.