CHP'nin yollarını gülle döşerim

 CHP'nin bugüne kadar tutarlı bir yaklaşım ortaya koymadığını ifade eden Erdoğan, "Şimdi çıktılar diyorl...


 CHP'nin bugüne kadar tutarlı bir yaklaşım ortaya koymadığını ifade eden Erdoğan, "Şimdi çıktılar diyorlar ki 'Başörtü meselesini ben hallederim'. Keşke halletse. İnanın yollarını gülle döşerim" diye konuştu.
Bayram namazını Sultanbeyli Merkez Camii'nde kılan Erdoğan, daha sonra Ak Parti'ye ait "AK 1" otobüsünden meydanda kendisini bekleyen halka hitap etti.
Daha sonra parti otobüsüyle Sancaktepe ve Çekmeköy'e giden Erdoğan, burada halka hitap etti. Erdoğan, "Şimdi çıktılar diyorlar ki 'Başörtü meselesini ben hallederim'. Keşke halletse. İnanın yollarını gülle döşerim. Parlamentonun yüzde 65'ine sahibiz, hemen seferber oluruz" diye konuştu.

Gerçeker'e cevap
Ümraniye'de Alemdağ Caddesi'nde de halka hitap eden Erdoğan, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker'e seslenerek, "'Hiç kimsenin arka bahçesi olmadık' diyorsan kusura bakma, bulunduğu yerin bedelini ödemiş çok insan var. Bana bunu anlatamazsın Sayın Başkan, bunun bedelini ödedim. Nasıl ödediğimi çok merak edersen özel otururuz sana anlatırım" dedi.
Erdoğan, Ataşehir'de anayasa değişikliğine ilişkin CHP'nin, Anayasa Mahkemesi'ne gittiğini hatırlatarak, "CHP üst yönetiminin yargıya da saygısı yok. En üst yargı Anayasa Mahkemesi kararını verdi. Niye bu karara saygı duymuyorsunuz? Aleyhte bir karar verseydi zil takıp oynayacaktınız" diye konuştu. Maltepe Meydanı'nda halka hitap eden Erdoğan MHP'ye yüklenerek, "Şimdi 'hayır' cephesinde kimler var; CHP, MHP, BDP, Türkiye Komünist Partisi, İşçi Partisi, ÖDP, EMEP malum... MHP kimlerle beraber şimdi? Bunlarla beraber. MHP'ye oy veren kardeşime söylüyorum, hayatınızda siz bunlarla hiç beraber oldunuz mu?" şeklinde konuştu.

Ülkücü polemiği
Pendik'te de bir konuşma yapan Erdoğan  MHP lideri Bahçeli'nin, "Başbakan ne zamandan beri ülkücüleri kardeşi ilan etti" dediğini ifade ederek Bahçeli'ye yönelik; "Ben bunun hesabını sana mı vereceğim? Sen ne zaman ülkücü oldun bunu açıkla" dedi. Erdoğan son durağı olan Tuzla'da da halka hitap etti.