Chp Bayramı Uçan Balonlarla Kutladı

Bursa'da bayramı, üzerinde 'hayır' yazan uçan balonlarla kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) törene katılan herkese, hayır şekerleri dağıttı.

CHP Bursa İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı'nı, Kültürpark'taki Orman Çay Bahçesi'ndeki törenle kutladı. Milletvekilleri Abdullah Özer, Onur Öymen ve Kemal Demirel ile birlikte İl Başkanı Gürhan Akdoğan, törene katılan herkesi girişte karşılayarak bayramını tebrik etti. Törene katılanlara karanfille birlikte üzerinde "Bursa İl Başkanlığı Hayır'lı bayramlar diler", "Tek parti darbesine hayır", "Sekiz yıllık yalan ve talan düzenine hayır", "Aldatma ve kandırma düzenine hayır" yazılı şekerler dağıtıldı.
Herkesin birbirine hayırlı bayramlar dilemesi dikkatlerden kaçmadı.
Törende konuşan CHP Bursa Milletvekili Onur Öymen, bu bayramın çalışma bayramı olduğunu belirterek, "Hepimizin görevi Cumhuriyet'in değerlerini yaşatmaktır. Cumhuriyet ve demokrasi pek çok ülkede kurulmuş ama yaşatılamamıştır. Biz Cumhuriyetimizi bugüne kadar yaşattık ve sonuna kadar da yaşatmaya kararlıyız. Önümüzdeki Anayasa değişikliğinin Meclis (TBMM) gündemine getirilmesinin sebebi bellidir. AK Parti bağımsız bir yargıyı istememektedir. Biz halkımıza güveniyor, bu oyunu bozacağına inanıyoruz. Bu
büyük bir sınavdır. Sizler herkesin sesini kesebilirsiniz ama CHP'nin sesini kesemezsiniz. Bize oy veren 9.5 milyon insanı atacağınız bir hapishane kuramazsınız. Siz korku Cumhuriyeti kurun biz korkusuzluk Cumhuriyeti kuracağız" diye konuştu.
Milletvekillerinden Abdullah Özer, referandumdaki sandık görevlilerine dikkatli olmaları uyarısında bulunurken, hayır kampanyası kapsamında köy köy dolaştıklarını vurgulayan Milletvekili Kemal Demirel ise, sürekli konuşmaktan dolayı ses tellerindeki rahatsızlık sebebiyle doktorlarının tavsiyesine uyarak, konuşmasını kısa tuttuğunu dile getirdi.
İl Başkanı Gürhan Akdoğan ise AK Parti'nin propaganda çalışmalarını eleştirdi. Konuşmaların ardından törene katılanlar üzerinde 'Hayır' yazan uçan balonları saldı. Bazı balonlar ağaçlara takılırken gökyüzünü kaplayan balonlar, ilginç görüntüler oluşturdu.