Şampiyonlar Ramazan çadırında konuştu

Türkiye'nin yakından tanıdığı dünya ve olimpiyat şampiyonu sporcularla teknik adamlar, Bağcılar Belediyesi Ramazan çadırında panele katıldı. Gençlere

Türkiye'nin yakından tanıdığı dünya ve olimpiyat şampiyonu sporcularla teknik adamlar, Bağcılar Belediyesi Ramazan çadırında panele katıldı. Gençlere spor yapmaları tavsiyesinde bulunan sporcular, unutamadıkları anılarını da çadırı dolduranlarla paylaştı.

Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı'nda düzenlenen "Gençlik ve Spor" konulu panele Türkiye'nin yakından tanıdığı sporcular ve spor adamları katıldı. Oturum Başkanlığı'nı Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın yaptığı panelde, Halil Mutlu, Nazmi Avluca, Bahri Tanrıkulu, Hasan Özer, Hikmet Karaman ve Erhan Altın yer aldı. Sporun önemine dikkat çeken ve gençlere farklı branşlarda spor yapmaları tavsiyelerinde bulunan sporcular, hayatlarında unutamadıkları anılarını da Bağcılarlılarla paylaştı.

Dünya Taekwondo Şampiyonu Bahri Tanrıkulu, Bağcılar Belediyesi'nden Taekwondo'ya destek isterken, Nazmi Avluca, gençlerin mutlaka sportif faaliyetlere yönlendirilmesi gerektiğini söyledi. Teknik direktör Erhan Altın ise "Spor, barış, sevgi ve mutluluğu pekiştiren bir şey ancak eğitimden taviz vermeden yapılması lazım." dedi.

Hikmet Karaman ise özellikle ailelere seslenerek, "Ailemiz bizim spor yapmamıza izin vermezdi. Aileler, çocuklarının spor yapmasına destek olmalı." diye konuştu.edi.

Milli Halterci Halil Mutlu ise spora güreşle başladığını ancak bir yakınının halteri tavsiye etmesi üzerine halteri seçtiğini anlattı. Türkiye'de sporun her branşı için çok önemli bir potansiyel olduğunu söyleyen Milli Futbolcu Hasan Özer de "Bu ülkede spor yapmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz." şeklinde konuştu.

Programın ardından Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, panelistlere plaket verdi.