Emine Erdoğan Pakistan'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, deprem sonrası büyük bir felakete uğrayan Pakistan'da incelemelerde bulunmak, Türkiye'de toplanan

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, deprem sonrası büyük bir felakete uğrayan Pakistan'da incelemelerde bulunmak, Türkiye'de toplanan para ve ilaç yardımını yetkililere teslim etmek üzere bir heyetle bu ülkeye geldi.

Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, eşi Beyhan Bağış, Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, AK Parti milletvekilleri Ayşenur Bahçekapılı ve Fuat Bol, sanatçı Muazzez Ersoy ve Caroline Koç'un da aralarında bulunduğu 60 kişilik heyet ile İslamabad'daki askeri Chaklala Havaalanı'na indi.

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyeti havaalanında Pakistan Sosyal İşler Bakanı Şahnaz Nazırali, Türkiye'nin Pakistan Büyükelçisi Babür Hızlan ve diğer yetkililer karşıladı.

Emine Erdoğan, Türkiye İş Kadınları Derneği'nin (TİKAD) ile düzenlediği iftarda hayırseverlerden toplanan yaklaşık 3 milyon TL para ile 1 milyon TL'lik ilacı, Pakistanlı yetkililere teslim edecek.