Chp Ve Ak Parti'den Ziyaret

Referandum öncesinde milletvekili, il ve ilçe başkanları ile gençlik, kadın kolları üyelerinden oluşan CHP ve AK Parti grupları Burdur Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

CHP'liler referandumda 'hayır', AK Partililer ise 'evet' için destek isterken, Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol ise borsa olarak herkese aynı mesafede olduklarını belirtti.
Burdur Ticaret Borsası'na ilk ziyareti Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ile İl Başkanı Süleyman Erman ile kadın kolları üyelerinden oluşan CHP heyeti gerçekleştirdi. Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol, Meclis Başkanı Orhan Akay, yönetim kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları Zeki Evren ile Ali Damarcan'ın ağırladığı CHP heyeti, gerekçelerini anlattıkları referandumda 'hayır' için destek istedi.
CHP heyeti ayrılmak üzereyken Borsa'ya kendileri gibi referandum çalışması yapan AK Parti heyeti geldi. AK Partililerle selamlaşan CHP heyeti borsadan ayrıldı. Borsa Başkanı Baki Varol, Meclis Başkanı Orhan Akay, yönetim kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları Zeki Evren ile Ali Damarcan ile biraraya gelen Burdur milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Başkanı Osman Karakaya, Merkez İlçe Başkanı Alem Deniz ile il ve ilçe yönetim kurulu, kadın kolları üyelerinden oluşan AK Parti heyeti, gerekçelerini anlatarak referandumda 'evet' için destek istedi.
İş dünyasının ve Türk halkı için en çok faydalı olacak sonucun çıkmasını dileyen Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol, "Borsa yönetimi ve meclisi olarak herkese aynı mesafedeyiz. Sonuç inşallah halkımızın yararı için ne ise o olur. Hayır da evet de demiyoruz. Sonuç halkımızın yararı için ne ise hayırlı olur inşallah diyoruz" diye konuştu.