Belediye başkan aday adayının adı parka verildi

Tokat'ta 2006 yılında geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybeden Kemal Tuncer'in adı Paşa Mahallesi'nde yeni açılan bir parka verildi. Tuncer,

Tokat'ta 2006 yılında geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybeden Kemal Tuncer'in adı Paşa Mahallesi'nde yeni açılan bir parka verildi. Tuncer, 2004 yılında yapılan seçimlerde belediye başkanlığına AK Parti'den aday adayı olmuştu.

Parkın açılış törenine Tokat milletvekilleri Osman Demir ve Dilek Yüksel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özgür Özarslan, eski milletvekillerinden Resul Tosun, Kemal Tuncer'in eşi Melike Tuncer ve çocukları katıldı. Törende açılı konuşmasını yapan Tuncer'in oğlu İbrahim Ahmet Tuncer, ahde vefa örneği gösteren Belediye Başkanı Adnan Çiçek nezdinde belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Adnan Çiçek ise 2004 yılında Kemal Tuncer'in AK Parti'den belediye başkan aday adayı olduğunu hatırlatarak, "Bugün burada geçmişi yâd ediyoruz. Yine 2004 yılında belediye başkan adayı olan Ahmet Tanrıverdi ağabeyimizin adını 600 Evler'deki bir parka verdik. Yine bir meclis üyesi arkadaşımız Ali Akıllı'nın ismini Karşıyaka Mahallesi'nde bir parka vermiştik. Bu insanların Tokat için neler yaptığını bilinmesi açısından çok önemli. Bu park muhteva olarak çok fazla bir anlam ifade etmeyebilir ama vakıflara ait olan bu arsayı takas usulüyle imara park alanı olarak işledik. Eğer biz bu girişimi yapmamış olsaydık buralar şu anda evlerle dolu olacaktı." diye konuştu.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel de ahde vefa örneği sergileyen Belediye Başkanı Adnan Çiçek'e teşekkür etti.