Ankaralıların Keçiören Buluşması

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği hemşehri gecelerinde Ankaralılar bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kuyubaşı Fatih Stadı'ndaki geceye başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Ankara İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Arslanoğlu ve Ankara Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Uludağ'ın yanı sıra binlerce kişi katıldı. Programın düzenlenmesine destek verenlere plaket verildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, 12 Eylül'de gerçekleştirilecek referanduma değinerek, yapılan düzenlemelerle halkın yeni haklara kavuşacağını söyledi.
AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca da yaptığı konuşmada Keçiörenlilere ve Ankaralılara güzel bir Ramazan ortamı hazırlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti.
Ankaralı sanatçıların konserleriyle renklenen gecede Ankaralılara hitap eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara'nın başkent olması dolayısıyla Türkiye'nin diğer illerinden göç aldığına dikkati çekerek, "Buraya gelip yerleşip iş bulduktan ve karınları doyduktan sonra aslında onların bir üstü kimliği Ankaralılıktır. Bundan dolayı hangi ilden olursa olsun herkesi Ankaralı kabul ediyoruz. Hep birlikte Türkiye'yiz ve hep birlikte güçlüyüz" şeklinde konuştu.
Geceyi düzenleyen kuruluşlardan Ankara Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Uludağ da, Ankara olarak diğer illerden gelenlere kucak açtıklarını, herkesin gidebileceği bir ilin, bir memleketinin bulunduğunu vurgulayarak "Bizim Ankara'dan başka gidecek bir Ankara'mız yok. Onun için Ankara'mıza sahip çıkalım" dedi.