MHP'nin Önder Sav'ı, Oktay Vural

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Basın Kulisi'nin bu haftaki konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu.

MHP'nin Önder Sav'ı, Oktay Vural
Sedat Yazıcıolu moderatörlüğünde Fikri Akyüz, Nuriye Atabey ve Deniz Güçer'in sorularını yanıtlayan Gökçek, CHP içinde lider krizinin devam ettiğini öne sürerek, Önder Sav'ın hala parti içinde söz sahibi olmaya çalıştığını iddia etti.

Referandum süreciyle birlikte önümüzdeki seçimlerin ardından CHP'de lider arayışının yeniden başlayabileceğine dile getiren Gökçek, "Sayın Kılıçdaroğlu hiç bir zaman bir lider değil. Bunu samimiyetle söylüyorum. Yaptığı konuşmalarda aynı cümleyi 4 defa söylüyor. Kapasitesi son derece dar. Ufku olmayan birisi. Onun için Kılıçdaroğlu bir piyon" ifadelerini kullandı.

"Ben CHP uzmanıyım" sözlerini yineleyerek konuşmaya devam eden Gökçek, "Bu olaylar olmadan önce ben CHP'yi Önder Sav idare eder Sayın Baykal'ın partide lafı geçmez diye en az 15 sefer televizyonlarda söyledim" şeklinde konuştu.

Ardından MHP'nin Önder Sav'ı var mı sorusuna yanıt veren Başkan Gökçek, "MHP'nin Önder Sav'ı belli zaten olmaz mı? Oktay bey" dedi.