Ak Parti Malatya Milletvekili Faruk Öz, Darende Yolunda İnceleme Yaptı

Karayolu ağının Doğu-Batı hattında en önemli güzergahı olan D-300 (Malatya-Darende) Karayolu üzerinde yer alan bin 800 metre rakımlı Karahan Geçidi'ne yaptırılacak olan tünelin inşaat çalışmaları devam ederken, Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, çalışmaları yerinde inceledi

Ak Parti Malatya Milletvekili Faruk Öz, Darende Yolunda İnceleme Yaptı
Karayolu ağının Doğu-Batı hattında en önemli güzergahı olan D-300 (Malatya-Darende) Karayolu üzerinde yer alan bin 800 metre rakımlı Karahan Geçidi'ne yaptırılacak olan tünelin inşaat çalışmaları devam ederken, Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, çalışmaları yerinde inceledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya-Darende Karayolu üzerindeki bin 600 metre uzunluğundaki Karahan Tüneli inşaatında ve yapım çalışmalarında incelemelerde bulunup, burada açıklama yaptı.
"Geçilmez Karahan Geçedi'ni geçilir hale getiriyoruz" diyen AK Parti Malatya milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Kışın zor şartların yaşandığı Karahan Geçidi, Batı-Doğu güzergahını ilgilendiren bir yol. D-300 Yolu'nu kullanan tüm illerin de aynı zamanda sorununu çözmüş oluyoruz. Burada tünel açma çalışmaları devam ediyor. Bin 600 metre uzunluğunda bir tünel yapılacak. Yüklenici firma tümelin giriş ve çıkışlarında çalışma yapıyor" ifadelerini kullandı.