Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

YAŞ kararlarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da referandumda evet mitingi düzenleyecek. (12.00)

YAŞ kararlarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da referandumda evet mitingi düzenleyecek. (12.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yozgat, Yerköy ve Sivas'ta referandumda hayır kampanyası düzenleyecek. (09.00 - 19.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana'nın Pozantı ilçesinde bazı açılışlara katılacak. Bahçeli, daha sonra Akçatekir Beldesinde vatandaşlara hitap edecek.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, partisinin Eskişehir il binasında basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Büyük Anadolu Otel'de Türk-İş'e bağlı Koop İş Sendikası'nın 17. Olağan Genel Kurul toplantısına katılacak. (09.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri ve ilçesi develide açılış ve temel atma programlarına katılacak. (14.00 - 17.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de sırasıyla Bingöl lisesi mezunları pilav günü, cemevi açılışı, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelme ve Kiğı ilçe merkezini ziyaret programına katılacak. (10.30 - 17.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Rize'deki Rixos Otel'de ''Doğu Karadeniz Master Planı'' toplantısına katılacak. (10.30-15.00)

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, 12 Eylül'de referanduma sunulacak Anayasa değişikliği paketi'ne niçin 'Evet' oyu kullanacaklarını basın toplantısı ile açıklayacak. (10.00)

Muğla'da çıkan öğrenci olaylarında ölen Şerzan Kurt davasıyla ilgili BES sendikası açıklama yapacak. (16.00)

Sincan Belediyesi tarafından Sincan Temelli Göleti'nde basın mensupları balık tutma yarışması düzenlenecek. (14.00)

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Hamamönü'ndeki çalışmalar hakkında bilgi vermek için kahvaltılı program düzenleyecek. (10.00)

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen 'Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan' konulu sohbet programı Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu'nda yapılacak. (18.30)

Uzun zamandır Bursa'da faaliyetlerini sürdüren ve bünyesinde toplumun değişik kesimlerin işadamı, siyasetçi, hukukçu ve ekonomist bulunduran Muradiye Toplantıları Platformu Daruzziyafe'de 12 Eylül Halk Oylaması'nı konuşacak. (10.00)

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Seçim İşleri Başkanları Toplantısı yapılacak. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu'ndaki toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek başkanlık yapacak. Toplantıya Balıkesir, Bilecik, Bolu, Düzce, Eskişehir, Sakarya, Yalova il ve ilçelerinin SKM Başkanları'nın katılacak.(11.00 – 17.00)

Türkiye'nin önde gelen alış-veriş merkezlerinden Yunuslar Bursa şubesini hizmete açıyor. (12.00)

Süper Kupa final maçında Bursaspor ile Trabzonspor Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek (20.30)

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına devam edecek (10.30)

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam edecek (18.00)

Galatasaray, basına kapalı çalışacak.